merit englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. ansio claim to commendation or a reward  
 2. saavutus something deserving or worthy of positive recognition or reward  
 3. ansio something deserving or worthy of positive recognition or reward  
 4. hyvä työ something deserving or worthy of positive recognition or reward  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. arvo Maatalouselinkeino
 2. perinnöllinen arvo Maatalouselinkeino
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. ansio
 2. arvo
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (countable) A claim to commendation or a reward.
 2. (countable) A mark or token of approbation or to recognize excellence.
 3. (countable, uncountable) Something deserving or worthy of positive recognition or reward.
 4. (uncountable, Buddhism, Jainism) The sum of all the good deeds that a person does which determines the quality of the person's next state of existence and contributes to the person's growth towards enlightenment.
 5. (uncountable, law) Usually in the plural form the merits: the substantive rightness or wrongness of a legal argument, a lawsuit, etc., as opposed to technical matters such as the admissibility of evidence or points of legal procedure; (by extension) the overall good or bad quality, or rightness or wrongness, of some other thing.
 6. (countable, obsolete) The quality or state of deserving retribution, whether reward or punishment.
verbi
 1. (transitive) To deserve, to earn.
 2. (intransitive) To be deserving or worthy.
 3. (transitive, obsolete, rare) To reward.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista