metabolism englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. aineenvaihdunta complete set of chemical reactions that occur in living cells  
  2. metabolismi complete set of chemical reactions that occur in living cells  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. aineenvaihdunta Terveys, Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
  2. metabolia Terveys, Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
  3. metaboloituminen Terveys
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. aineenvaihdunta Liha-ala / lihan kemia / eläinten, kasvien ja erillisten kudosten hengityksessä, ravinnonotossa ja -käytössä sekä luonnollisessa hajottamisessa tapahtuvat kemialliset ja fysikaaliset ilmiöt. Rakentavaa aineenvaihduntaa kutsutaan anaboliaksi ja hajottavaa kataboliaksi.  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. aineenvaihdunta, metabolia biologia
Määritelmä Konteksti
erisnimi
  1. A post-war Japanese architectural movement that fused ideas about architectural megastructures with those of organic biological growth.
substantiivi
  1. (physiology) The complete set of chemical reactions that occur in living cells.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista