motivation englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. motivaatio action of motivating  
 2. motivaatio reason for doing something  
 3. motivaatio willingness of action especially in behavior  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. perustelut OIKEUS
 2. motivaatio Terveys
 3. peruste Terveys
 4. syy Terveys
 5. vaikutin Terveys
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. motivaatio
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Willingness of action especially in behavior.
 2. The action of motivating.
 3. Something which motivates.
 4. An incentive or reason for doing something.
 5. (advertising) A research rating that measures how the rational and emotional elements of a commercial affect consumer intention to consider, visit, or buy something.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista