nautical mile englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. meripeninkulma nautical: a unit of measure equal to 1852 metres  
  2. merimaili nautical: a unit of measure equal to 1852 metres  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. meripeninkulma Meri- ja jokiliikenne, Teknologia ja tekninen sääntely
  2. mpk Meri- ja jokiliikenne, Teknologia ja tekninen sääntely
  3. NM Ilma- ja avaruusliikenne
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. meripeninkulma, merimaili
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (nautical) A unit of length corresponding approximately to one minute of arc of latitude along any meridian. By international agreement it is exactly 1,852 metres (approximately 6,076 feet or 1.151 statute mile).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista