oxygen englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. happiatomi atom of oxygen  
  2. happi id=Q629|chemical element  
  3. happi molecular oxygen  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. happi kemia
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. happi Liha-ala / lihan kemia / kaasumainen alkuaine, jonka kemiallinen merkki on O. Happi on maapallon yleisin alkuaine. Sitä on maankuoressa n. 47%, ilman tilavuudesta 21%, ja sitä on sitoutuneena vedessä ja monissa mineraaleissa.  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. happi
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. The chemical element (symbol O) with an atomic number of 8 and relative atomic mass of 15.9994. It is a colorless and odorless gas.
  2. Molecular oxygen (O2), a colorless, odorless gas at room temperature, also called dioxygen.
  3. (medicine) A mixture of oxygen and other gases, administered to a patient to help them breathe.
  4. (countable) An atom of this element.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista