printer englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. tulostin computing: device used to print text or images 
 2. printteri computing: device used to print text or images 
 3. painaja one who makes prints 
 4. vedostaja one who makes prints 
 5. tulostaja one who makes prints 
 6. painaja operator of a printing press 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. tulostin Tietotekniikka ja tietojenkäsittely, Teknologia ja tekninen sääntely
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. tulostin, printteri
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. One who makes prints.
 2. The operator of a printing press, or the owner of a printing business.
 3. (now chiefly computer hardware) A device, usually attached to a computer, used to print text or images onto paper; an analogous device capable of producing three-dimensional objects.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista