procession englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. kulkue group of people or thing moving along in an orderly manner  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. kulku, eteneminen
  2. (uskonto) saatto; kulkue
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. The act of progressing or proceeding.
  2. A group of people or things moving along in an orderly, stately, or solemn manner; a train of persons advancing in order; a retinue.
  3. A number of things happening in sequence (in space or in time).
  4. (ecclesiastical, obsolete, in the plural) Litanies said in procession and not kneeling.
verbi
  1. (intransitive) To take part in a procession
  2. (transitive, dated) To honour with a procession.
  3. (transitive, law, , North Carolina and Tennessee) To ascertain, mark, and establish the boundary lines of (lands).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista