profit englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. tuotto benefit 
verbi
 1. hyödyttää To benefit, be of use to 
 2. olla [[hyöty To benefit, be of use to 
 3. hyötyä To benefit, gain 
 4. olla [[hyöty To benefit, gain 
 5. käyttää [[hyvä To take advantage of, exploit, use 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. voitto YMPÄRISTÖ
 2. tuotto Terveys, asiakirjat, Tietotekniikka ja tietojenkäsittely, kemia
 3. nettotulos kirjanpito
 4. nettovoitto kirjanpito
 5. puhdas voitto kirjanpito
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. voitto Liha-ala / tuotannonohjaus / tuotannon taloudellinen tulos: liiketaloudessa kaikkien tuottojen ja kustannusten erotus 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. voitto, tuotto
 2. hyöty
verbi
 1. tuottaa, olla tuottoisaa
 2. ~ from hyötyä
 3. ~ from hyödyntää, käyttää hyväkseen
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (accounting, economics) Total income or cash flow minus expenditures. The money or other benefit a non-governmental organization or individual receives in exchange for products and services sold at an advertised price.
 2. (dated, literary) Benefit, positive result obtained.
 3. (law) In property law, a nonpossessory interest in land whereby a party is entitled to enter the land of another for the purpose of taking the soil or the substance of the soil (coal, oil, minerals, and in some jurisdictions timber and game).
verbi
 1. (transitive) To benefit (somebody), be of use to (somebody).
 2. (intransitive, construed with from) To benefit, gain.
 3. (intransitive, construed with from) To take advantage of, exploit, use.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista