protein englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. proteiini biochemistry: complex molecule 
 2. valkuaisaine biochemistry: complex molecule 
 3. valkuainen class of food 
 4. valkuaisaine class of food 
 5. proteiini class of food 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. proteiini Terveys, YMPÄRISTÖ
 2. valkuaisaine Terveys, YMPÄRISTÖ
 3. proteiinikuidut Teknologia ja tekninen sääntely, Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
 4. proteiinimuuntokuidut Teknologia ja tekninen sääntely, Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. proteiini Liha-ala / lihan kemia / aminohapoista koostuva, jokaisen eliön olemassaolon ja toiminnan kannalta välttämätön monimutkainen molekyyli 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. proteiini biokemia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (biochemistry, countable) Any of numerous large, complex naturally-produced molecules composed of one or more long chains of amino acids, in which the amino acid groups are held together by peptide bonds.
 2. (nutrition, uncountable) One of three major classes of food or source of food energy (4 kcal/gram) abundant in animal-derived foods (i.e. meat) and some vegetables, such as legumes.
 3. (nutrition, countable) A food rich in protein, often a meat or meat substitute.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista