quark englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. kvarkki (physics) In the Standard Model, an elementary subatomic particle which forms matter  
  2. maitorahka soft creamy cheese  
  3. rahka soft creamy cheese  
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. kvarkki Physics for electrotechnology / Source: IEC Electropedia, reference IEV 113-05-27  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. rahka, maitorahka
  2. kvarkki ydinfysiikka
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (physics) In the Standard Model, an elementary subatomic particle that forms matter. They combine to form hadrons, such as protons and neutrons.
  2. (computing, X Window System) An integer that uniquely identifies a text string.
  3. A soft creamy cheese, eaten throughout northern, central, and eastern Europe, very similar to cottage cheese except that it is usually not made with rennet.
  4. (Falkland Islands, informal) The black-crowned night heron, Nycticorax nycticorax.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista