rampart englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. suojavalli defensive ridge of earth  
 2. suojamuuri defensive structure; bulwark  
 3. suojavarustus protection against intrusion  
 4. jyrkänne steep bank of a river or gorge  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. valli Puolustus, Talonrakennus- ja julkinen rakennustoiminta
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. valli, muuri
 2. jyrkänne (joen tai jyrkkäseinäisen laakson)
verbi
 1. vallittaa, muurittaa
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A defensive mound of earth or a wall with a broad top and usually a stone parapet; a wall-like ridge of earth, stones or debris; an embankment for defensive purpose.
 2. A defensive structure; a protective barrier; a bulwark.
 3. That which defends against intrusion from outside; a protection.
 4. (usually in the plural) A steep bank of a river or gorge.
verbi
 1. To defend with a rampart; fortify or surround with a rampart.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista