repeat englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
verbi
 1. toistaa do or say again  
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. (transitive) To do or say again (and again).
 2. (intransitive) To happen again; recur.
 3. (transitive) To echo the words of (a person).
 4. (intransitive) To strike the hours, as a watch does.
 5. (obsolete) To make trial of again; to undergo or encounter again.
 6. (law, ) To repay or refund (an excess received).
 7. (procedure word, military) To call in a previous artillery fire mission with the same ammunition and method either on the coordinates or adjusted either because destruction of the target was insufficient or missed.
 8. To commit fraud in an election by voting more than once for the same candidate.
substantiivi
 1. An iteration; a repetition.
 2. A television program shown after its initial presentation; a rerun.
 3. (genetics, biochemistry) A pattern of nucleic acids that occur in multiple copies throughout a genome (or of amino acids in a protein).
 4. (music) A mark in music notation directing a part to be repeated.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista