scooter englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. potkulauta foot-propelled vehicle  
 2. sähköpyörätuoli mobility scooter  
 3. skootteri motor-scooter  
 4. mustalintu scoter  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. skootteri
Määritelmä Konteksti
erisnimi
 1. A male nickname.
substantiivi
 1. A kick scooter or push scooter; a human-powered land vehicle with a handlebar, deck and wheels that is propelled by a rider pushing off the ground.
 2. A motorscooter; a small motorcycle or moped with a step-through frame.
 3. A mobility scooter; an electric-powered scooter specially designed for disabled and/or elderly people.
 4. An ice scooter; a type of flat-bottomed, buoyant ice yacht used in the state of New York, equipped with runners for traveling over ice.
 5. Any of the large, black ducks of the genus Melanitta; the scoter.
verbi
 1. To ride on a scooter.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista