sheep englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. lammas animal  
 2. hiirulainen one who behaves shyly  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. lammas maataloustuotannon välineet
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. lammas Liha-ala / teuraseläimet / onttosarvisiin märehtijöihin kuuluva kotieläin: Ovis aries (lat.)  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. lammas
 2. lammas (henkilö) kuva
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (countable) A woolly ruminant of the genus Ovis.
 2. (countable) A timid, shy person who is easily led by others.
 3. (countable, chiefly Christianity, chiefly plural) A religious adherent, a member of a congregation or religious community (compare flock).
 4. (uncountable) Sheepskin leather.
 5. (countable, speech recognition) A person who is easily understood by a speech recognition system; contrasted with goat.
 6. A woolly ruminant of the genus Ovis.
 7. A timid, shy person who is easily led by others.
 8. plural form of shoop chiefly humorous
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista