shrub englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. varpu woody plant  
  2. pensas woody plant  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. pensas YMPÄRISTÖ
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. pensas
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. A woody plant smaller than a tree, and usually with several stems from the same base.
  2. A liquor composed of vegetable acid, fruit juice (especially lemon), sugar, sometimes vinegar, and a small amount of spirit as a preservative. Modern shrub is usually non-alcoholic, but in earlier times it was often mixed with a substantial amount of spirit such as brandy or rum, thus making it a liqueur.
verbi
  1. (obsolete) To lop; to prune.
  2. (transitive, Kenyan English) To mispronounce a word by replacing its consonant sound(s) with another or others of a similar place of articulation.
erisnimi
  1. (derogatory, informal) Former U.S. president George W. Bush.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista