sinker englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. paino weight used in fishing  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. käsiporakone konepajateollisuus, Talonrakennus- ja julkinen rakennustoiminta
 2. paino Kalastus
 3. alapaula Kalastus
 4. syväjuuri Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (kalastus) paino
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. One who sinks something.
 2. (fishing) A weight used in fishing to cause the line or net to sink.
 3. (baseball) Any of several high speed pitches that have a downward motion near the plate; a two-seam fastball, a split-finger fastball, or a forkball.
 4. (construction) Sinker nail, used for framing in current construction.
 5. (slang) A doughnut; a biscuit.
 6. In knitting machines, one of the thin plates, blades, or other devices, that depress the loops upon or between the needles.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista