snooker englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. snooker cue sport  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. snooker
 2. snooker (erityinen tilanne em. pelissä)
verbi
 1. (kuvaannollisesti) panna ahtaalle, ahdistaa nurkkaan
 2. (kuvaannollisesti) jymäyttää, huiputtaa
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A cue sport, popular in the UK and other Commonwealth of Nations countries.
 2. (snooker, pool) The situation where the cue ball is in such a position that the opponent cannot directly hit the required ball with it.
verbi
 1. (intransitive) To play the game of snooker. (Can we add an for this sense?)
 2. (transitive) To fool or bamboozle.
 3. (transitive, snooker, pool) To place the cue ball in such a position that (the opponent) cannot directly hit the required ball with it.
 4. (transitive, by extension) To put (someone) in a difficult situation.
 5. To become or cause to become inebriated. (Can we add an for this sense?)
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista