suction englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. imu alipaineen aiheuttama liike  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. imeminen Elektroniikka ja sähkötekniikka, Talonrakennus- ja julkinen rakennustoiminta
 2. imu Elektroniikka ja sähkötekniikka, Talonrakennus- ja julkinen rakennustoiminta
 3. imupuoli Luonnontieteet ja soveltavat tieteet, konepajateollisuus
 4. suktio Terveys
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. imu
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The principle of physics by which matter is drawn from one space into another because the pressure inside the second space is lower than the pressure in the first.
 2. The principle of physics by which one item is caused to adhere to another because the pressure in the space between the items is lower than the pressure outside that space.
 3. The process of creating an imbalance in pressure to draw matter from one place to another.
 4. (dentistry) A device for removing patients saliva during dental operations, saliva ejector.
 5. (informal) influence; "pull".
verbi
 1. To create an imbalance in pressure between one space and another in order to draw matter between the spaces.
 2. To draw out the contents of a space.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista