superlative englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. superlatiivi adjective used to praise  
 2. superlatiivi form of adjective expressing "most"  
 3. yliaste form of adjective expressing "most"  
 4. huippu highest degree of something  
adjektiivi
 1. erinomainen exceptionally good  
 2. häikäisevä exceptionally good  
 3. superlatiivinen of or pertaining to a superlative  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. The highest extent or degree of something.
 2. (grammar) The form of an adjective that expresses which of several items has the highest degree of the quality expressed by the adjective; in English, formed by appending "-est" to the end of the adjective (for some short adjectives only) or putting "most" before it.
 3. (informal) An adjective used to praise something exceptional.
adjektiivi
 1. Exceptionally good; of the highest quality; superb.
 2. (grammar) Of or relating to a superlative.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista