surname englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. sukunimi name that indicates family  
verbi
 1. kutsua to call by a surname  
 2. antaa to give a surname  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. sukunimi OIKEUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. sukunimi
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (obsolete) An additional name, particularly those derived from a birthplace, quality, or achievement; an epithet.
 2. (obsolete) An additional name given to a person, place, or thing; a byname or nickname.
 3. The name a person shares with other members of that person's family, distinguished from that person's given name or names; a family name.
 4. (Classical studies) The cognomen of Roman names.
 5. (, obsolete) A clan.
verbi
 1. (transitive) To give a surname to.
 2. (transitive) To call by a surname.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista