sword englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. miekka card of this suit  
 2. miekkamies one who handles a sword  
 3. miekat suit in tarot  
 4. miekka weapon  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. terälevy Teollisuuspolitiikka ja teollisuuden rakenteet, konepajateollisuus
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. miekka
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (weaponry) A long-bladed weapon with a hilt, and usually a pommel and cross-guard, which is designed to stab, slash, and/or hack.
 2. (tarot) A suit in the minor arcana in tarot.
 3. (tarot) A card of this suit.
 4. (weaving) One of the end bars by which the lay of a hand loom is suspended.
 5. (heraldry) The weapon, often used as a heraldic charge.
erisnimi
 1. A surname​.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista