symbol englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. merkki character or glyph 
 2. symboli character or glyph 
 3. symboli object meant to represent another 
 4. merkki object meant to represent another 
 5. symboli summary of a dogmatic statement of faith 
 6. symboli type of noun 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. symboli kemia
 2. merkki Viestintä
 3. tunnuskuva Viestintä
 4. tunnusmerkki Viestintä
 5. vertauskuva Viestintä
Määritelmä Konteksti
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A character or glyph representing an idea, concept or object.
 2. Any object, typically material, which is meant to represent another (usually abstract) even if there is no meaningful relationship.
 3. (linguistics) A type of noun whereby the form refers to the same entity independently of the context; a symbol arbitrarily denotes a referent. See also icon and index.
 4. A summary of a dogmatic statement of faith.
 5. Visible traces or impressions, made using a writing device or tool, that are connected together and/or are slightly separated. Sometimes symbols represent objects or events that occupy space or things that are not physical and do not occupy space.
 6. (crystallography) The numerical expression which defines a plane's position relative to the assumed axes.
 7. (obsolete) That which is thrown into a common fund; hence, an appointed or accustomed duty.
 8. (obsolete) Share; allotment.
 9. (programming) An internal identifier used by a debugger to relate parts of the compiled program to the corresponding names in the source code.
 10. (telecommunications) A signalling event on a communications channel; a signal that cannot be further divided into meaningful information.
verbi
 1. To symbolize.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista