traffic light englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. liikennevalot signalling device  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. liikennevalo liikennepolitiikka, maaliikenne, Elektroniikka ja sähkötekniikka
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. liikennevalot Lighting / signal light used for regulating traffic / Source: IEC Electropedia, reference IEV 845-11-63  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. liikennevalo
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. A signalling device positioned at a road intersection or pedestrian crossing to indicate when it may be safe to drive, ride or walk, using a universal colour code.
  2. (philately) The coloured dots on stamp sheet margins printed with offset litho or photogravure methods, used by the printers to check colour accuracy.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista