transitive englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
adjektiivi
 1. transitiivinen grammar, of a verb: taking an object or objects  
 2. siirtyvä grammar, of a verb: taking an object or objects  
 3. transitiivinen of a graph  
 4. transitiivinen of a group action  
 5. transitiivinen set theory, of a relation on a set  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. transitiivisuus taloudellinen analyysi
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. transitiivinen kielitiede
Määritelmä Konteksti
adjektiivi
 1. Making a transit or passage.
 2. Affected by transference of signification.
 3. (grammar, of a verb) Taking a direct object or objects.
 4. (set theory, of a relation on a set) Having the property that if an element x is related to y and y is related to z, then x is necessarily related to z.
 5. (algebra, of a group action) Such that, for any two elements of the acted-upon set, some group element maps the first to the second.
 6. (graph theory, of a graph) Such that, for any two vertices there exists an automorphism which maps one to the other.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista