vegetable englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. vihannes a person whose brain has been damaged 
 2. vihannes a plant raised for some edible part of it 
 3. kasvi any plant 
 4. vihannes edible part of such a plant 
adjektiivi
 1. kasvi- of or relating to plants 
 2. kasvis- of or relating to vegetables 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. vihannes YMPÄRISTÖ
 2. vihanneskasvit MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 3. vihannekset taloudellinen analyysi, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (kasvitiede) vihannes
 2. (elintarvike) vihannes
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Any plant.
 2. A plant raised for some edible part of it, such as the leaves, roots, fruit or flowers, but excluding any plant considered to be a fruit, grain, or spice in the culinary sense.
 3. The edible part of such a plant.
 4. (figuratively, derogatory) A person whose brain (or, infrequently, body) has been damaged so that they cannot interact with the surrounding environment; a brain-dead person.
adjektiivi
 1. Of or relating to plants.
 2. Of or relating to vegetables.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista