ventricle englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. aivokammio one of the cavities of the brain  
 2. kammio one of two lower chambers of the heart  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. kammio MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 2. aivokammio Terveys
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. sydämen kammio Liha-ala / anatomia / molemmissa sydänpuoliskoissa oleva tila, josta veri virtaa valtimoihin sydämen verelle antaman liike-energian vaikutuksesta (pumppaus). Vasemmasta kammiosta veri kulkeutuu aortan kautta kudoksiin ja oikeanpuoleisesta vastaavasti keuhkovaltimon kautta keuhkoihin: ventriculus dexter/sinister (lat.)  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. kammio anatomia
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (anatomy, zoology) Any small cavity within a body; a hollow part or organ, especially:
  (anatomy) One of two lower chambers of the heart.
  (anatomy) One of four cavities in the brain.
  (archaic, anatomy, zoology) The stomach.
  (archaic) The womb.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista