vinegar englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. etikka condiment 
verbi
  1. maustaa [[etikka to season with vinegar 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. viinietikka MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS, Maatalouselinkeino
  2. etikka maatalouselintarvikkeet
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. etikka Liha-ala / elintarvikelisäaine / mm. alkoholin käymisprosessissa syntyvän etikkahapon elintarvikkeissa ja ruoanvalmistuksessa käytettävä vesiliuos. Etikka on hapanta ja sitä voidaan lisätä esim. marinadeihin. 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. etikka
verbi
  1. säilöä etikalla
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (uncountable) A sour liquid formed by the fermentation of alcohol used as a condiment or preservative; a dilute solution of acetic acid.
  2. (countable) Any variety of vinegar.
verbi
  1. (transitive) To season or otherwise treat with vinegar.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista