vow englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. lupaus A declaration or assertion  
 2. vakuutus A declaration or assertion  
 3. vala A solemn promise to perform some act, or behave in a specified manner  
 4. lupaus A solemn promise to perform some act, or behave in a specified manner  
verbi
 1. vannoa To declare publicly that one made a vow  
 2. vannoa vala To make a vow  
 3. vannoa To make a vow  
 4. luvata To make a vow  
 5. vakuuttaa To make a vow  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. vala; vakuutus
 2. lupaus
 3. vihkivala
verbi
 1. luvata
 2. vannoa
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A solemn promise to perform some act, or behave in a specified manner, especially a promise to live and act in accordance with the rules of a religious order.
 2. A declaration or assertion.
verbi
 1. (transitive, intransitive) To make a vow; to promise.
 2. (transitive) To make a vow regarding (something).
 3. To declare publicly that one has made a vow, usually to show one's determination or to announce an act of retaliation.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista