waif englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. katulapsi koditon lapsi 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. ajopuu LIIKENNE, maaliikenne, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. katulapsi
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. A castaway; a homeless child.
  2. (botany, of a plant outside its native range) A plant that has been introduced but is not persistently naturalized.
  3. (obsolete) Goods found of which the owner is not known; originally, such goods as a pursued thief threw away to prevent being apprehended, which belonged to the king unless the owner made pursuit of the felon, took him, and brought him to justice.
  4. (obsolete) Hence, anything found, or without an owner; that which comes along, as it were, by chance.
  5. (informal, derogatory) A minor celebrity who does not deserve his or her fame.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista