wank englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
verbi
 1. runkata intransitive: to masturbate 
 2. vetää käteen intransitive: to masturbate 
 3. vemputtaa intransitive: to masturbate 
 4. runkata transitive: to masturbate 
 5. vemputtaa transitive: to masturbate 
substantiivi
 1. runkku act of masturbation 
 2. runkki act of masturbation 
 3. runkkaus act of masturbation 
 4. omakiva act of masturbation 
 5. paskapuhe rubbish, nonsense 
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. masturboida, runkata alatyyliä
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. (intransitive, slang, vulgar) To masturbate.
 2. (transitive, slang, vulgar) To masturbate; to give a hand job to.
 3. (intransitive, vulgar, chiefly fandom slang and Internet slang) To argue in an inappropriate manner or about pretentious or insubstantial matters; to engage in wank.
substantiivi
 1. (slang, vulgar) An act of masturbation.
 2. (slang, vulgar, derogatory) An undesirable person
 3. (slang, vulgar) Nonsense, rubbish.
 4. (chiefly vulgar, fandom slang and Internet slang) Ridiculous, circular or inappropriately elaborate argument about something, especially if obnoxious, pretentious or unsubstantial.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista