wavelength englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. aallonpituus the length of a single cycle of a wave  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. aallonpituus taloudellinen analyysi, Luonnontieteet ja soveltavat tieteet
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. aallonpituus Lighting / Source: IEC Electropedia, reference IEV 845-01-14  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. aallonpituus
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. (physics) The length of a single cycle of a wave, as measured by the distance between one peak or trough of a wave and the next; it is often designated in physics as λ, and corresponds to the velocity of the wave divided by its frequency.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista