whether englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
konjunktio
  1. (riippumatta siitä) ...-ko introducing adverbial clause; no matter whether or not 
  2. -ko introducing indirect questions 
Määritelmä Konteksti
konjunktio
  1. aloittaa epäsuoran kysymyslauseen; -ko/-kö aliskonj
Määritelmä Konteksti
pronomini
  1. (obsolete) Which of two.
pronomini
  1. (obsolete) Which of two. [11th-19th c.]
konjunktio
  1. (obsolete) Introducing a direct interrogative question (often with correlative or) which indicates doubt between alternatives.
  2. Used to introduce an indirect interrogative question that consists of multiple alternative possibilities (usually with correlative or).
  3. Without a correlative, used to introduce a simple indirect question.
  4. Used to introduce a disjunctive adverbial clause which qualifies the main clause of the sentence (with correlative or).
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista