wine englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. viini alcoholic beverage made from grapes  
 2. viini alcoholic beverage made from other fruit or vegetables  
 3. viini serving of wine  
 4. viinilasillinen serving of wine  
 5. viininpunainen wine colour  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. viini Juomat ja sokeri
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. viini (juoma)
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. An alcoholic beverage made by fermenting the juice of grapes.
 2. An alcoholic beverage made by fermenting the juice of fruits or vegetables other than grapes, usually preceded by the type of the fruit or vegetable; for example, "dandelion wine".
 3. (countable) A serving of wine.
 4. (uncountable) A dark purplish red colour; the colour of red wine.
 5. ( dialect) Wind.
verbi
 1. (transitive) To entertain with wine.
 2. (intransitive) To drink wine.
erisnimi
 1. A surname​.
 2. (software) A free and open-source compatibility layer that aims to allow computer programs developed for Microsoft Windows to run on Unix-like operating systems.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista