yew englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. marjakuusi Taxus baccata 
 2. euroopanmarjakuusi Taxus baccata 
 3. marjakuusi tree or shrub of the genus Taxus 
 4. marjakuusi wood of the yew 
adjektiivi
 1. marjakuusi made from the wood of the yew tree 
 2. marjakuusinen made from the wood of the yew tree 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. euroopanmarjakuusi Metsätalous
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (kasvitiede) marjakuusi
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. (countable) A species of coniferous tree, Taxus baccata, with dark-green flat needle-like leaves and seeds bearing red arils, native to western, central and southern Europe, northwest Africa, northern Iran and southwest Asia.
 2. (countable, by extension) Any tree or shrub of the genus Taxus.
 3. Other conifers resembling plants in genus Taxus
  in family Podocarpaceae
  in family Cephalotaxaceae
 4. (uncountable) The wood of the such trees.
 5. A bow for archery, made of yew wood.
adjektiivi
 1. Made from the wood of the yew tree.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista