yonder englannista suomeksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
adverbi
  1. tuolla in a distant, indicated place  
pronomini
  1. tuo distant but within sight  
substantiivi
  1. tuo the vast distance  
Määritelmä Konteksti
adverbi
  1. (USA:n etelävaltiot) tuo, tuolla, tuonne
Määritelmä Konteksti
adverbi
  1. (archaic or dialect) At or in a distant but indicated place.
  2. (archaic or dialect) Lua error in Module:form_of/templates at line 167: Please enter a language code in the first parameter.: to a distant but indicated place.
adjektiivi
  1. (archaic or dialect, with "the") The farther, the more distant of two choices.
pronomini
  1. (archaic or dialect, as an adj.) Who or which is over yonder, usually distant but within sight.
  2. (archaic or dialect, as a pron.) One who or which is over yonder, usually distant but within sight.
substantiivi
  1. (literary) The vast distance, particularly the sky or trackless forest.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista