asiakas suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. client jonkin tuotteen ostaja tai jonkin palvelun tilaaja, kaupanteossa myyjän vastapuoli, se jota myyjä palvelee  
 2. customer jonkin tuotteen ostaja tai jonkin palvelun tilaaja, kaupanteossa myyjän vastapuoli, se jota myyjä palvelee  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. client Viestintä, Työllisyys, Työolot ja työn järjestäminen
 2. customer Työllisyys
 3. consumer siviilioikeus, hinnat, Ydin- ja voimalateollisuus
 4. electricity consumer siviilioikeus, hinnat, Ydin- ja voimalateollisuus
 5. buyer vakuutus, Verotus
 6. purchaser vakuutus, Verotus
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. client Liha-ala / yleinen / henkilö suhteessaan johonkin liikkeeseen tai ammatinharjoittajaan, jolta hän ostaa tai jolla hän teettää jotakin. Vastaavasti myös liikkeet tai muut yhteisöt voivat olla toistensa asiakkaita.  
 2. customer Liha-ala / yleinen / henkilö suhteessaan johonkin liikkeeseen tai ammatinharjoittajaan, jolta hän ostaa tai jolla hän teettää jotakin. Vastaavasti myös liikkeet tai muut yhteisöt voivat olla toistensa asiakkaita.  
 3. client Computer network technology / functional unit that requests and receives services from a server / Source: IEC Electropedia, reference IEV 732-01-13  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. customer, client
 2. (computing) client
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. jonkin tuotteen ostaja tai jonkin palvelun tilaaja, kaupanteossa myyjän vastapuoli, se jota myyjä palvelee
 2. ohjelma, joka ottaa yhteyden palvelimeen tietotekniikka
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista