eteinen suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. lobby rakennuksen osa  
 2. hallway rakennuksen osa  
 3. vestibule rakennuksen osa  
 4. auricle sydämen osa  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. anteroom MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS, konepajateollisuus
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. outer hall(way), entry(way), vestibule (when entering a house)
 2. hall, corridor, aisle, passage(way) (when entering a house)
 3. (anatomy) atrium, auricle (in the heart)
 4. (anatomy) vestibule (in the throat)
 5. When used as modifier in compound terms, appears in the form eteis-. The corresponding English term may be any of the translations above or an adjective derived thereof, e.g. vestibular.
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. rakennuksen ulko-oven ja sisätilojen välissä oleva tila
 2. sydämen osa
...
...
Sanalista

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista