kuunnella suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
verbi
 1. listen keskittyä kuultuun  
 2. listen tehdä kuulohavaintoja  
 3. auscultate tehdä kuulohavaintoja  
 4. sound tehdä kuulohavaintoja  
 5. listen ottaa huomioon  
 6. hear ottaa huomioon  
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. (transitive + partitive) to listen (to)
 2. to listen in, often with salaa (“secretly”), see also salakuunnella (to listen to a conversation one is not supposed to hear)
Määritelmä Konteksti
verbi
 1. keskittyä siihen mitä kuulee
 2. tehdä kuulohavaintoja, havainnoida kuuntelemalla
 3. ottaa huomioon; totella
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista