laakerinlehti suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. bay leaf laakeripuun mausteena käytetty lehti  
  2. laurel leaf laakeripuun mausteena käytetty lehti  
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. bay leaves Liha-ala / mauste / Laurus nobilis -kasvin kuivatut lehdet (ennen myös marjat), joilla maustetaan mm. marinadeja, pataruokia, liemiä ja keittoja. Laakerinlehden tuottajamaita ovat mm. Kreikka, Portugali ja Turkki.  
  2. laurel leaves Liha-ala / mauste / Laurus nobilis -kasvin kuivatut lehdet (ennen myös marjat), joilla maustetaan mm. marinadeja, pataruokia, liemiä ja keittoja. Laakerinlehden tuottajamaita ovat mm. Kreikka, Portugali ja Turkki.  
  3. sweet bay Liha-ala / mauste / Laurus nobilis -kasvin kuivatut lehdet (ennen myös marjat), joilla maustetaan mm. marinadeja, pataruokia, liemiä ja keittoja. Laakerinlehden tuottajamaita ovat mm. Kreikka, Portugali ja Turkki.  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. A bay (leaf)
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. laakeripuun mausteena käytetty lehti
...
...
Sanalista

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista