mauste suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. spice ruokaan tai juomaan toivotun maun saamiseksi ja ruoansulatuksen edistämiseksi lisättävä aine.  
 2. flavor ruokaan tai juomaan toivotun maun saamiseksi ja ruoansulatuksen edistämiseksi lisättävä aine.  
 3. flavour ruokaan tai juomaan toivotun maun saamiseksi ja ruoansulatuksen edistämiseksi lisättävä aine.  
 4. seasoning ruokaan tai juomaan toivotun maun saamiseksi ja ruoansulatuksen edistämiseksi lisättävä aine.  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. condiment MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
 2. seasoning MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
 1. condiment Liha-ala / mauste / tavallisesti jokin kasvinosa, jota sellaisenaan, jauhettuna tai muulla tavoin valmistettuna lisätään miellyttävän maun tai hajun aikaansaamiseksi ruokiin ja juomiin. Mitä tahansa ruoan tai juoman makua parantavaa ainetta kutsutaan yleisesti mausteeksi.  
 2. spice Liha-ala / mauste / tavallisesti jokin kasvinosa, jota sellaisenaan, jauhettuna tai muulla tavoin valmistettuna lisätään miellyttävän maun tai hajun aikaansaamiseksi ruokiin ja juomiin. Mitä tahansa ruoan tai juoman makua parantavaa ainetta kutsutaan yleisesti mausteeksi.  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. flavoring/flavouring, seasoning, flavor/flavour, condiment (substance used to produce a taste)
 2. spice (any variety of spice)
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Ruokiin ja juomiin toivotun maun saamiseksi ja ruoansulatuksen edistämiseksi lisättävä aine. Usein mausteena toimii maustevihannes tai muu pieninä annoksina käytettävä maultaan voimakas tai aromaattinen kasvin osa.
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista