metro suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. subway metrojärjestelmä  
 2. underground metrojärjestelmä  
 3. tube metrojärjestelmä  
 4. the T (Boston) metrojärjestelmä  
 5. El (Chicago) metrojärjestelmä  
 6. underground train metrojuna  
 7. subway train metrojuna  
 8. train metrojuna  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. rapid transit LIIKENNE, maaliikenne
 2. metro maaliikenne
 3. metropolitan railway maaliikenne
 4. subway maaliikenne
 5. underground railway maaliikenne
 6. tube maaliikenne
 7. tube railway maaliikenne
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. an underground, a subway, a Tube or a metro
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Kiskoja käyttävä joukkoliikennejärjestelmä, joka usein on rakennettu maan alle (ainakin osittain). Metrojärjestelmä muistuttaa paikallisjunaliikennettä, mutta erotetaan siitä yleensä sillä perusteella, että virransyöttö tapahtuu metrovaunujen alta eikä päältä kuten junassa. Rajanveto paikallisjuna-, metro-, pikaraitiotie- ja raitiovaunujärjestelmien välillä on usein häilyvää.
 2. metrojärjestelmän kulkuväline, metron juna
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista