myrkky suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. poison myrkky 
  2. venom myrkky 
  3. toxin myrkky 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. poison YMPÄRISTÖ
  2. toxic substance Terveys
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. poison Liha-ala / lihan kemia - laatu / elävälle eliölle vieras aine, joka jo pieninä pitoisuuksina aiheuttaa sille vakavia haittoja, myrkytyksiä. Monet myrkyt ovat peräisin luonnosta, kuten erilaisten mikrobien erittämät toksiinit. 
  2. toxin Liha-ala / lihan kemia - laatu / elävälle eliölle vieras aine, joka jo pieninä pitoisuuksina aiheuttaa sille vakavia haittoja, myrkytyksiä. Monet myrkyt ovat peräisin luonnosta, kuten erilaisten mikrobien erittämät toksiinit. 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. poison
  2. venom
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. elävälle eliölle jo pienenäkin annoksena vakavaa haittaa aiheuttava vieras aine; erityisesti myrkyttämistarkoitukseen tuotettu aine
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista