pakki suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. defenceman defender in ice hockey and lacrosse  
 2. mess kit set of eating utensils  
 3. back a position behind most players on the team  
 4. canteen military mess kit  
adverbi
 1. aback said of sails pressed backward  
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. A short form of työkalupakki, which is a box designed to serve as a portable tool storage, a tool box.
 2. (colloquial) Reverse, in the sense of reverse gear.
 3. (nautical) If a sailing vessel or any of its sails is in such position relative to the wind that the wind blows from the wrong side of a sail, the sail is said to be pakilla (adessive case of the noun pakki).
 4. (military) mess kit, A metal container belonging to a soldier's field equipment. The container serves as a cooking vessel and the top doubles as a cup.
 5. (colloquial) A defending player in various ballgames; a defenceman; a defender.
 6. (colloquial) The event of getting rejected, especially by the opposite sex when approaching her/him. Normally used in plural, pakit.
 7. (colloquial, rare) The head of a person.
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. puolustuspelaaja, puolustaja puhekieltä
 2. armeijan käyttämä ruokailuastia, kenttäkeittoastia
 3. laatikko, työkalupakki
 4. aluksen kannen keulaosa merenkulku
 5. auton tms. peruutusvaihde arkikieltä
 6. (monikollinen) hylkäys esim. tanssiin haussa, treffeille pyydettäessä kuvaannollinen
 7. vatsa slangia
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista