pakko suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. imperative essential action  
 2. force law: unlawful violence or lawful compulsion  
 3. force power exerted against will or consent  
 4. must something mandatory  
 5. necessity negation of freedom in voluntary action  
 6. coercion actual or threatened force for the purpose of compelling action by another person  
 7. compulsion irrational need to perform some action  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. coercion OIKEUS
 2. enforcement LIIKENNE, maaliikenne
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. obligation, force, necessity, compulsion
 2. (olla ~ + first infinitive) Expresses obligation; can be translated into English as must, have to, be obliged to, be forced to, be compelled to; the one who is compelled is put in the genitive case and the verb is always in the third-person singular.
 3. (in compounds) Expresses compulsion, use of force or influence of an external force.
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. ehdoton, henkilön omaa tahtoa huomioonottamaton velvollisuus tai ehdoton vaatimus
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista