papu suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. bean kasvi  
 2. bean siemen  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. Bean
 2. bean MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. bean (edible seed or pod of plants of several genera of Fabaceae)
 2. bean (similar seed of some other plants, e.g. coffee)
 3. common bean (plant Phaseolus vulgaris; short for tarhapapu)
 4. (informal) muscle, especially the biceps
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. jokin hernekasvisuvun '''' köynnöstävä ruohokasvi, jonka isokukkaiseen terttukukintoon muodostuu palkoja joita sellaisenaan tai niissä olevia siemeniä käytetään ravinnoksi.
 2. papukasvien tai joidenkin muiden kasvien, kuten kahvin tai kaakaon kova siemen
luokittelematon
 1. harvinainen suomalainen sukunimi
 2. harvinainen neutraali etunimi
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista