rapu suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. crayfish eläin  
 2. crawfish eläin  
luokittelematon
 1. Cancer horoskooppimerkki.  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. cray fish Luonnonympäristö
 2. crayfish Luonnonympäristö
 3. noble crayfish Luonnontieteet ja soveltavat tieteet, Kalastus
 4. crawfish Luonnontieteet ja soveltavat tieteet, MAATALOUS, METSÄTALOUS JA KALASTUS
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Astacus astacus
 2. signal crayfish, Pacifastacus leniusculus.
 3. crayfish, crawfish (Southern US), crawdad (central and western US), , , mudbug (US, rare), yabby (Australia) (freshwater decapod crustacean resembling small lobster)
 4. decapod (any crustacean of the order Decapoda)
 5. crab
erisnimi
 1. Alternative spelling of Krapu
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. jonkin rapuihin kuuluva, vedessä elävä äyriäisten heimon kymmenjalkaisten lahkoon kuuluva äyriäinen. Ravuilla on kookkaat sakset ja kitiinikuori.
 2. jokirapu , Suomessa myös täplärapu
luokittelematon
 1. horoskooppimerkki. astrologia
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista