teurastus suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
  1. slaughter teuratus 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
  1. slaughter Maatalouselinkeino, elintarviketeknologia
  2. slaughtering Maatalouselinkeino, elintarviketeknologia
Käännös Konteksti Ääninäyte
TermBank
  1. butchery Liha-ala / yleinen / eläimen tappaminen lihan saantia varten. Teurastukseen littyvät oleellisena osana myös nahan (karvojen ja orvaskeden), suoliston, elinten, veren jne. poistaminen Suomessa säädetyn teurasruhojen punnituslain mukaisesti. 
  2. slaughter Liha-ala / yleinen / eläimen tappaminen lihan saantia varten. Teurastukseen littyvät oleellisena osana myös nahan (karvojen ja orvaskeden), suoliston, elinten, veren jne. poistaminen Suomessa säädetyn teurasruhojen punnituslain mukaisesti. 
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. slaughter (killing of animals)
  2. (figuratively) slaughter of people, bloodbath
Määritelmä Konteksti
substantiivi
  1. teurastamisen toteutus, teuraseläimen saattaminen ruhoksi ja muiden teurastuotteiden erottaminen siitä
  2. (kuvaannollisesti) verilöyly
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista