värit suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. color standard or banner (colors) 
 2. paint paints: set of containers or blocks of paints of different colours 
 3. crayon colored chalk or wax 
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. colouring YMPÄRISTÖ
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. Nominative plural form of väri.
 2. The Colours (the national flag flown by a ship at sea).
 3. The Colours (standard or banner).
 4. Any distinctive items, such as scarfs, badges, skin paintings or hats, that identify a person as a supporter of a certain sports team.
 5. A set of crayons.
 6. Livery.
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. väripaletti
 2. väriasteikko, väriskaala
 3. (taivutusmuoto) monikon akkusatiivi sanasta väri
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista