viite suomesta englanniksi

Käännös Konteksti Ääninäyte
substantiivi
 1. reference kirjeen tai asiakirjan alussa oleva lyhyt maininta asian edellisestä käsittelystä  
Käännös Konteksti Ääninäyte
Erikoisalojen sanakirja
 1. reference Tietotekniikka ja tietojenkäsittely
 2. citation yhteisön oikeus
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. reference (academic writing: short written identification of a previously published work which is used as a source for a text; the work itself)
 2. clue, hint
 3. (programming) reference
Määritelmä Konteksti
substantiivi
 1. kirjeen tai asiakirjan alussa oleva lyhyt maininta asian edellisestä käsittelystä
 2. tekstissä tai tekstin lopussa oleva maininta lähteestä tai asiaan liittyvästä sivuseikasta
 3. vihje jostakin asiasta
 4. osoite, joka sallii jonkin tiedon käytön, osoitin ohjelmointi
 5. erityisesti C++-kielessä suora viittaus, joka antaa toisen nimen muuttujalle ohjelmointi
...
...

 

.

REDFOX ON SUOMEN SUURIN SANAKIRJA

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy.

1,4 MILJOONAA KÄYTTÄJÄÄ

Redfox kielipalvelulla on 1,4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18.3.2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät:  Marketista